Billedtekst

10. Klasse - idrætslinjen arrangerede igen i år en hyggelig dag for de nystartede mini-SFO-børn fuld af fart og god energi😊👍🏼

• 27-09-2016
    Indbydelse til skolehjemsamtaler 2.b · 2B
  • 28-09-2016
    Indbydelse til skolehjemsamtaler 2.b · 2B
  • 03-10-2016
    Lejrskole 8. årg. bornholm · 8A · 8B
  • 04-10-2016
    Lejrskole 8. årg. Bornholm · 8A · 8B
    Anna Voigt Kanstrup den 23-09-2016
    Skolepatruljen er færdiguddannet,
    18 elever fra 7.klasse er færdiguddannede som skolepatruljer, og 2 fra 8.klasse har valgt at give os et år mere i SP.
    Så nu har vi 20 unge, uvurderlige hjælpere i morgentrafikken. De står ved de to fodgængerfelter i nærheden af skolen fra 7.45-8.00
    Vi er glade for - og lidt stolte af - at så mange unge mennesker vil give en hjælpende hånd for at få de små sikkert i skole.
    Vi håber at alle, både voksne og større elever, vil give dem al den opbakning, de fortjener.

Thomas Rosborg Stubkjær Nielsen den 20-09-2016
    Skolefodbold piger

Der er blevet efterlyst kampreferater fra pigernes kampe i skolefodbold, og selvfølgelig skal I ikke snydes for det!
    Det var ikke et hold fra hverken Østrig, Schweiz eller Sverige pigerne skulle møde, men alligevel et hold fra et bjergrigt område, nemlig Mols.
    Molsskolen som sidste år slog vores piger ud, stod igen klar til at gøre anden runde til vores endestation! Men i år var det et fysisk stærkere og mere sammenspillet hold de stod over for. Kort sagt var der i år klasseforskel! Molsskolen var en sjælden gæst på Røndes banehalvdel, og når det skete, tog et stærkt spillende forsvar sig af det. I den anden ende kom angrebene rullende ind over pigerne fra Mols, som hækbølger fra Molslinien. Kun manglende held og skarphed sørgede for, at det ikke blev tenniscifre. Molsskolen blev sendt hjem med en sæk på 4-0. Der var chancer til flere mål og målt på spillet og den gejst pigerne havde, tegner det godt for næste kamp mod Ryomgård Realskole.
    Kampens spiller blev Sarah Rønde Byrialsen, som scorede Røndes fire mål.
    Claus Buchtrup Svenningsen den 20-09-2016
    Skolefodbold
    Rønde Privatskole – Rønde Skole 1-5 (1-2)
    Der er vel næppe nogen tvivl om, at en lokal kamp mellem byens private og offentlige mastodonter, kun kan betegnes som et - El Clásico.
    Scenen var sat til slaget om byen, hvor det ikke kun er fodbold – det er ære, stolthed og  klassekamp, der er på spil. Denne kamp blev ingen undtagelse, og lad det være sagt straks – Privatskolens fortsatte eksistens i årets skolefodboldturnering er bragt til ophør.

Det blev fra kampens start hurtigt tydeligt, at Privaten IKKE ville få noget forærende på kunstgræsbanens grønne slagmark.
    Kun 4 minutter skulle vore hårdtarbejdende drenge bruge til at slå første søm i kisten, og selvom Privaten udlignede kort efter, slog det ikke vore knægte ud af kurs. Vi kunne gå til pause foran 2-1. Begge søm slået ind af Hjalte, og han var på ingen måde færdig med at svinge hammeren.
    Kort inde i anden akt slog han endnu et søm i kisten, og da Sauer to minutter senere øgede til 4-1, var kampen reelt afgjort. Jeppe ville dog også lege med, og med en nådesløs forhammer sendte han Skolen lidt oppe ad bakken ud i frit fald.

Hjalte blev kåret som kampens spiller, og virkede også selv helt godt tilfreds med indsatsen efterfølgende.
    Nu venter der nye udfordringer for vore drenge, som næste gang må uden for bygrænsen for at finde en modstander.

Kampen om Rønde er vundet.smiley

Skoletube-video