Børnene i 1.b kreerer insekthotel i natur og teknologi. Mellemtrinnet spiller rundboldstunering.

 

 

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
 • ikon
  Claus Buchtrup Svenningsen den 24-09-2017
  Skolefodbold

  Det er ganske enkelt en ren fornøjelse, at være på udebane med vore fodbolddrenge og -piger. Ikke alene spiller de fremragende fodbold, de repræsenterer også skolen på fornemmeste vis udenfor banen. 

  Nu er det selvfølgelig, det der sker på banen, der afgør,  om vi skal videre i denne turnering. Vind - eller forsvind, hedder præmissen, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, man nyder - og yder,  hver gang man er med. Det gør spillerne, og mod Molsskolen, var der da heller ikke noget der antydede, at “festen” ikke kan fortsætte en rum tid endnu. Både pigerne og drengene forlod molboernes hule med sikre sejre på 1-7. Ganske synkront, som sidst, hvor begge hold vandt 6-0.
  Efter sejrene var eleverne temmelig opsatte på, at vi skulle omkring Mac D på hjemvejen. Der måtte jeg dog sætte hælene i - ikke fordi spillerne ikke havde fortjent en omgang slatne pommes med diverse, og heller ikke fordi jeg stivnakket insisterede på, at vi skulle omkring Tinghulen og nyde en kaffetår. Nej, simpelthen fordi jeg ikke lige kunne se, at det kun var en “lille omvej” at køre over Grenå hjem fra Knebel. Derfor kan jeg godt allerede nu garantere, at næste udekamp IKKE kommer til at gå ud over geografiundervisningen - der er lige et par byer der skal sættes på landkortet. 

  Jeg kan dog også garantere, at hvis spillerne ved næste udekamp leverer en indsats som i Knebel - og vi kommer  i nærheden af noget, der dufter af  friture, så følger vi instinkterne, og kaster os over en flok burgere.wink
  Se referater her: http://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/jyllandmidt/saa-sig-aldrig-tilbage/6837872
   

 • ikon
  John Nissen Sabalic den 13-09-2017
  Folder omkring vores linjefag i 7.-8. klasse. Eleverne får 5 lektioner om ugen med mulighed for fagene:
  Science
  Krop og sjæl
  Verdensborger
  Made in Denmark
  E-Sport

   

Skoletube-video

Besøgstæller

468816