Tekst

Billeder fra foredrag med Josefine Ottesen og elevarbejde i "håndværk og design" ud fra hendes spændende bøger

• Ulla Støver Harboe Aagaard den 01-12-2014
    Indskrivning til kommende børnehaveklasse
    Vi holder informationsmøde onsdag d. 21. januar kl. 19.00 - 20.30 i Pyramiden på Rønde Skole
    Mødet denne aften er uden børn
    Indskrivningen sker elektronisk i tidsrummet 5. januar 2015 - 8. februar 2015

Åbent hus for børn og forældre til kommende børnehaveklasse: Onsdag d. 4. februar kl. 17.00 - 18.00 i Fællesrummet SFO
    Claus Buchtrup Svenningsen den 27-11-2014
    Trekantsturnering 2014
    Pokalen bliver på Rønde Skole
    Efter tre nervepirrende, spændende og intense dage, blev det igen eleverne fra Rønde Skole, der kunne strække armene i vejret og lade sig hylde som trekantsturneringens mestre. Der er i ugens løb blevet dystet i løb, volley, hockey, bordfodbold, skak, håndbold, badminton, bordtennis, basket og fodbold. Sidste år blev det hele afgjort i de døende sekunder, i år var sejren mere komfortabel - men på ingen måde mindre fabelagtig.
    Herfra skal der lyde stor ros til vore atleter, som har kæmpet, svedt og sejret - og ikke mindst - udvist fairplay hele vejen til den endelige sejr.
    Det er tredje år i træk vi hiver pokalen hjem. Derfor må det blot konstateres - vi har byens bedste elever fra 7.-10. kl.
    wink

Tekst