Tekst

3. kl. slynger honning

4. kl. til rollespildag ved Kalø Slotsruin

Streetart og bookart i håndværk og design af 4. og 5. kl.

 

 

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
 • ikon
  Rikke Baarstrøm den 08-10-2015
  Netavis, 7. årgang
  Mandag- torsdag i flexugen har 7. årgang lavet deres egen netavis. De har lavet interviews, skrevet artikler, arbejdet med layout på tværs af årgangen. 
  Artiklernes omdrejningspunkt er, hvad der sker lokalt i Rønde og omegn, lige fra Ungdomsklubber, systue og til skolereformen. 
  -Så, lav en kop kaffe, sæt dig tilrette i sofaen, klik ind på: roende7aargang.skoleblogs.dk og nyd de mange artikler og lidt sjov fra hyggehjørnet. 
  Rigtig god læselyst :-)
  fra 7. årgang
 • ikon
  Claus Buchtrup Svenningsen den 06-10-2015
  Skolefodbold
  Ekstrabladet Skolefodbolds indslag fra dagens kamp:
 • ikon
  Claus Buchtrup Svenningsen den 06-10-2015
  Skolefodbold
  Rønde Skole – Auning Skole 5-0 (1-0)
  At vi har et dygtigt fodboldhold på Rønde Skole, er vist efterhånden kendt af de fleste neden for Rønde Bakke - og det er vel efterhånden også rygtes længere oppe ad bakken. De har suverænt formået at gøre opmærksomme på deres eksistens via en række flotte resultater.
  Resultatet mod Auning blev ingen undtagelse. 5-0 er flot, komfortabelt, fremragende og godkendt! Alligevel tror jeg spillerne efter kampen godt vidste, at vi kan præstere bedre, og at der er et niveau mere i holdet, end vi så i dag.
  Auning er det hold, vi har mødt, der har været bedst med bolden, og selvom de ikke tilspillede sig væsentlige chancer, gav vi dem lidt for meget tid og rum.  Heldigvis ikke når de nærmede sig vores mål, hvor vores bagkæde var stærkt spillende.
  Vores egen omgang med bolden manglede på dagen tempo. Benene virkede lidt tunge hos nogle af spillerne. Rageef forsøgte alternativt at lette bentøjet, ved at undlade at bruge benskinner, men på trods af dette alternative forsøg, virkede vi ikke helt så letbenede som vanligt. Det kostede i øvrigt Rageef et gult kort, så mon ikke der som minimum kan anes et par pølsebakker under Rageefs strømper, når han snører støvlerne til næste opgør. Det håber vi – for med to mål i dag, indtager han enevældigt holdets topscorertitel.
  I første halvleg kom vi efter 5 minutter foran 1-0, ved netop omtalte Rageef, men vi skulle faktisk 10 minutter ind i anden halvleg, før vi scorede målet til 2-0, sikkert sat ind af Sauer efter et hjørnespark.
  Det mål gjorde ondt på gæsterne, som ellers var kommet ganske godt ud til anden halvleg.
  Endnu mere ondt gjorde det utvivlsomt, da Rageef gjorde det til 3-0 og Emil til 4-0.
  Augusts  afsluttede målfesten, da han kort før slutfløjtet pandede et hjørnespark i rusen til slutresultatet. August spillede i øvrigt en god og velovervejet kamp, og var en væsentlig årsag til, at Auning aldrig for alvor kom til at true vores mål. For den indsats blev han fortjent kåret til kampens spiller.
  Nu venter efterårsferien, og efter den venter næste modstander. Der er 8 hold tilbage i region Midtjylland. Jeg troede ikke jeg skulle sige det – men jeg glæder mig til EFTER ferien! (-;
   

Links

Besøgstæller

156149