Billedtekst

10. Klasse - idrætslinjen arrangerede igen i år en hyggelig dag for de nystartede mini-SFO-børn fuld af fart og god energi😊👍🏼

John Nissen Sabalic den 20-05-2016
    Plan sidste skoledag fredag d. 27. maj for elever i 9. og 10. klasse:
    9.00-9.30: De udklædte afgangselever kaster med karameller rundt i klasserne
    9.30-9.45: Afgangseleverne klæder om til fodboldkamp
    9.45-9.55: Alle skolens elever fra 0.-8. klasse laver en æresportal fra dansklokalerne/-personalerumsfløjens ende ved bommen op til fodboldbanen med de små klasser først på hver side af flisegangen.
    9.55-10.00: Afgangseleverne løber igennem den klappende, hyldende og hujende æresportal op til højbanen.
    10.05-10.30: Fodboldkamp: Personale vs. 10. klasse.
    10.35-11.00: Fodboldkamp: 9. klasse vs. Personale.
    11.00: Afslutning - afgangseleverne forlader skolen og de øvrige elever går tilbage til deres klasser.

Husk følgende:
    Der tages hensyn til alle og der tillades ikke at enkelte elever bliver jagtet eller angrebet
    Der lukkes for vandet på skolen da der ikke skal kastes med vand på skolen
    Der skal slet ikke kastes med æg, barberskum, stinkbomber eller lignende
    Medbragt alkohol skal stilles på skolens kontor indtil man skal forlade skolen
    Ellers gælder reglerne for god opførsel denne dag som på alle andre dage:-)
    Det er en festdag så husk det allergodeste humør!

Maria Louise Winkel Christensen den 18-05-2016
    Jubiii - Rønde Skole vandt!
    5. klasserne var i dag til oplæsningskonkurrence på Rosmus Skole, hvor 9 oplæsere fra forskellige skoler i Syddjurs skulle dyste mod hinanden. Der var god stemning, højt humør og fantastisk opbakning! Amalie leverede en fremragende præstation og løb af med sejren til stor jubel og glæde for klassekammeraterne i 5.a og 5.b. Præmien på 1000kr. skal bruges på vores lejrtur til Hirtshals i starten af 6.kl.

Skoletube-video